CV

CV Kruidhof

Een cv-ketel voor comfort in huis
De juiste keuze voor de juiste cv-ketel is belangrijk voor het comfort in huis. Wilt u bijvoorbeeld tegelijk kunnen douchen en warm water gebruiken, dan heeft u een andere ketel nodig dan wanneer u dat niet wenst. Wilt u een compleet nieuwe installatie, inclusief radiatoren, dan kan dat natuurlijk. Wij kunnen ook zorgen voor koeling in huis, voor als het buiten warm is, in de vorm van airco. Met onze lange ervaring kunnen wij u goed adviseren. Als u een nieuwe cv-ketel wilt, dan maken wij een passende offerte voor u. U kunt kiezen om een cv-ketel te kopen, te huren of leasen.

Cv-ketel huren of leasen
Een nieuwe cv-ketel is een forse investering. Wanneer u dit bedrag niet in één keer wilt uitgeven, dan kunt u een cv-ketel leasen of huren. In samenwerking met GasNed bieden wij aantrekkelijke mogelijkheden voor de financiering:

 • Zekerheidsplan
  Dit is een aantrekkelijke totaalfinanciering voor de cv-ketel, inclusief de installatiewerkzaamheden. U betaalt 6 of 12 jaar lang een vast bedrag per maand en aan het eind van de looptijd is de cv-ketel uw eigendom. Bij dit plan zit een onderhoudsabonnement inbegrepen. Zo bent u in huis verzekerd van behaaglijke warmte en comfort.

 • Cv-ketel huren
  Wilt u een cv-ketel huren, dan is dat mogelijk. U huurt voor een periode van minimaal 12 jaar een cv-ketel en betaalt maandelijks een vast bedrag. Ook bij dit pakket zit service en onderhoud inbegrepen, zodat de cv-ketel in optimale conditie blijft.

 • Cv-ketel leasen
  U kunt ook voordelig een cv-ketel leasen, inclusief de kosten van de installatiewerkzaamheden.
  U betaalt dan het totale bedrag gespreid over 3 of 5 jaar. Elke maand betaalt u een vast bedrag en na de contractperiode is de cv-ketel van u. De betaalde rente is aftrekbaar en u kunt, wanneer u dat wenst, het leasecontract eerder boetevrij aflossen. Bij deze leaseconstructie is onderhoud en service inbegrepen. U bent zo verzekerd van een goed werkende cv-installatie.


Vloerverwarming
Als u gaat renoveren, dan kunt u ook voor vloerverwarming kiezen. Vloerverwarming is lage temperatuurverwarming en daarom zeer geschikt in combinatie met zonneboilers of warmtepompen.

Wilt u meer weten over cv-ketels, airco of een offerte op maat? Neem dan contact met ons op, of bel: 0596-55 12 82.